VÅRA PASS

Bokning / Avbokning

Det går att boka pass hos oss 1 vecka i förväg. Vid bokning gäller följande:

  • Man kan boka via nätet fram till 30 minuter innan passet börjar.
  • Bokad pass ska prickas av SENAST 5 minuter innan passet börjar.
  • Avbokning SKA ske senast 2 timmar innan passet börjar.
  • Vid ej avbokning får man en varning.
  • Efter 3 varningar blir man spärrad från bokning i 2 veckor och kan endast gå på drop in.

Användarnamn: din mailadress
Lösen: ditt personnr (ååmmdd)

Gästbokning:
Är du inte medlem kan du gästboka dig på pass samma dag genom receptionen.

VECKANS individuella

Funktionell styrka tillsammans med puls! Blandningen gör att det blir så himla rolig! Här gör vi träningen varierad genom olika upplägg och fokuserar på grundövningar. Det här passar alla då man jobbar i sitt egna tempo och efter sina egna förutsättningar.

För dig som vill träna: Funktionell styrka och få med flåset.

Kom uppvärmd.

Svårighetsgrad:
Enkel.

Längd: 45 minuter

BODYBALANCE

Bodybalance är en härlig mix som innefattar stretch, styrketräning och avspänning. Träning sker till lugn och harmonisk musik som alla känner igen. Bodybalance innehåller yogabaserade övningar men inkluderar även övningar från andra träningsformer. Du behöver ingen erfarenhet av yoga för att delta och få resultat av din träning. Bodybalance produceras av Les Mills international och är ett förkoreograferat program vilket gör det lätt för dig som deltagare att komma in i passets upplägg oavsett om du är nybörjare eller van deltagare. Programmet byts var tredje månad.

För dig som vill träna:
Styrka och rörlighet.

Svårighetsgrad:
Lugna och fokuserade rörelser.

Längd: 60,45 minuter

BODYATTACK

BODYATTACK ™ är ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Denna högintensiva klass kombinerar atletiska aerobic-inspirerande rörelser med styrka och stabiliseringsövningar, allt till häftig energidrivande musik. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

För dig som vill träna:
Kondition, uthållighet.

Svårighetsgrad:
Enkla rörelser.

Längd:45, 30 minuter

VECKANS TEAM

Allt i ett! Veckans workout team är ett utmanande pass, tuff träning när den är som roligast. Träningen utmanar dig såväl fysiskt som psykiskt. Här arbetar vi alltid i någon form av team, 2&2, 3&3 eller i andra former.  Med ett antal bestämda övningar och repetitioner, under högt tempo kämpar vi tillsammans. Variationen gör det till en rolig, effektiv och utvecklande träningsform. Det ingår ingen specifik uppvärmning så vi rekommenderar att du kommer uppvärmd till passet. Här bjuder vi på nya utmaningar varje gång, olika pass varje vecka.

För dig som vill träna:
Funktionell styrka med hög intensitet och utmana dig det lilla extra.

Svårighetsgrad:
För dig som behärskar tekniken i grundövningar så som squats, lunges, pushups mm då vi ibland jobbar med avancerade varianter av dessa, dock går det alltid att anpassa och välja alternativ.

Längd:
45-60 minuter

BODYPUMP

Styrketräning till musik med stång och vikter. En träningsform som garanterat utmanar dig till att ta i det lilla extra. Bodypump är enkelt att komma igång med, det är effektivt och ger snabba resultat. Under passet tränar du igenom hela kroppen.
Bodypump produceras av Les Mills international och är ett förkoreograferat program vilket gör det lätt för dig som deltagare att komma in i passets upplägg oavsett om du är nybörjare eller van deltagare. Programmet byts var tredje månad.

För dig som vill träna:
Styrka.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig och ger snabba resultat.

Längd: 60,45 minuter

BÅL/RÖRLIGHET

Behöver du bli och förbli mer smidig. Rörlighetsträning bygger på att vi utför enkla dynamiska/funktionella rörelser, där fokus ligger på naturlig rörelse i kroppen som gör dig smidigare, stärker din bål och ökar din kroppskontroll.

För dig som vill träna: Rörlighet och bål

Svårighetsgrad: Lätt att lära sig.

Tid: 45min

BODYCOMBAT

Bodycombat  är ett pass med massor av kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig! Drivande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade av boxning, karate, kickboxning, muay thai och brasiliansk jiu jitsu ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare.

Bodycombat produceras av Les Mills international och är ett förkoreograferat program vilket gör det lätt för dig som deltagare att komma in i passets upplägg oavsett om du är nybörjare eller van deltagare. Programmet byts var tredje månad.

För dig som vill träna:
Kondition, uthållighet och utveckla koordination.

Svårighetsgrad:
Medel.

Längd:
60,45 minuter

SENIORTRÄNING (+65)

I vår seniorträning ligger fokus på funktionell styrketräning, rörlighet, stabilitet, balans och kondition. Vi tränar mestadels cirkelpass där du som individ tränar utifrån din egen förmåga och dina egna förutsättningar.

För dig som vill träna: Funktionell styrketräning, rörlighet, stabilitet, balans och kondition.

Svårighetsgrad: Enkelt att lära sig och du behöver inga förkunskaper i träning för att vara med. Vi har alternativ både för dig som nybörjare och för dig som vill utmana dig det lilla extra.

Längd: 60 minuter

SIMPLY STRENGTH

är ett pass med fokus på styrka. Ett pass där klassisk gymträning möter gruppträningens fördelar. Grundövningar som knäböj, utfall, axelpress och mycket annat blandas för att skapa ett omväxlande och roligt funktionellt pass. Vi jobbar i ett varierat repsantal i olika set. Vi jobbar inte i takt till musiken.

För dig som vill träna:
Styrka.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig.

Längd:
45 minuter

Lesmills dance

Släpp loss allt du har i 45 minuter till grym musik där allt ifrån listettor till remixer av gamla klassiker och moderna latin beats får igång den riktiga dansaren i dig. Varje låt har sin egen fristående koreografi som är anpassad efter respektive musikstil. Passet innehåller en enkel uppvärmning där hela kroppen förbereds för 35 minuters okomplicerade men roliga danskombinationer till den sköna medryckande musiken. Du får ordentligt med utrymme att lära dig stegen så att du kan följa med i hög intensitet och få härlig konditionsträning.

Lesmills dance produceras av Les Mills international och är ett förkoreograferat program vilket gör det lätt för dig som deltagare att komma in i passets upplägg oavsett om du är nybörjare eller van deltagare. Programmet byts var tredje månad.

För dig som vill träna:
Koordination och kondition.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig.

Längd: 45 minuter

SPINNING

Spinning är effektiv konditions- och förbränningsträning till pulserande och medryckande musik. Det räcker att du kliver upp på spinningcykeln så förstår du att det kommer gå undan! Träningen får dig garanterat att ge allt. Du bestämmer själv belastningen genom att under passet reglera motståndet på cykeln.

För dig som vill träna:
Kondition och förbränning.

Svårighetsgrad:
Du reglerar själv motståndet på cykeln och kan därför anpassa träningen till din egen nivå. Detta gör att du oavsett tidigare träningserfarenhet kan vara med.

Längd: 30, 45 eller 60 minuter

YOGA

Hathayoga

Yoga hjälper dig genom olika övningar på matta, att få en bättre kroppshållning, blodgenomströmning och öka syresättning i hela kroppen, vilket är bra för alla organ och gör dig smidigare. Du blir också starkare både mentalt och fysiskt. Genom yogan minskar stressen i kroppen och du får bättre kontakt med dina känslor, ett jämnare humör och bättre sömn.

För dig som vill träna:
Balans mellan kropp och själ, styrka och smidighet

Svårighetsgrad:
Du behöver inte vara en van yogautövare för att delta.

Längd: 60 min

CIRKELTRÄNING

Funktionell styrketräning med stationsupplägg. I cirkelträningen utmanar du din styrka tillsammans med pulsen – bättre kombination får man leta efter! Varje övning utförs på tid och med varierade redskap. Här använder vi redskap som kettlebells, slamballs, hantlar, airbikes, skierg mm. Det ingår ingen specifik uppvärmning så vi rekommenderar att du kommer uppvärmd till passet.

För dig som vill träna:
Styrka och kondition.

Svårighetsgrad:
För dig som har viss erfarenhet av styrketräning.

Längd: 45 minuter