VÅRA PASS DOWNTOWN, BORÅSVÄGEN

Bokning / Avbokning

Det går att boka pass hos oss 1 vecka i förväg. Vid bokning gäller följande:

  • Man kan boka via nätet fram till 30 minuter innan passet börjar.
  • Bokad pass ska prickas av SENAST 5 minuter innan passet börjar.
  • Avbokning SKA ske senast 2 timmar innan passet börjar.
  • Vid ej avbokning får man en varning.
  • Efter 3 varningar blir man spärrad från bokning i 2 veckor och kan endast gå på drop in.

Användarnamn: din mailadress
Lösen: ditt personnr (ååmmdd)

Gästbokning:
Är du inte medlem kan du gästboka dig på pass samma dag genom receptionen.

FUNKTIONELL STYRKA/RÖRLIGHET

Funktionell styrka/rörlighet bygger på enkla och atletiska rörelser och passar alla, oavsett ålder eller träningsvana. Här arbetar du i tidsbestämda intervaller och utefter dina egna förutsättningar. Varje intervall består av enkla och effektiva övningar. Du tränar styrka, stabilitet, rörlighet och balans. Du får helt enkelt en komplett träning för din kropp! Det ingår ingen specifik uppvärmning så vi rekommenderar att du kommer uppvärmd till passet.

För dig som vill träna:
Styrka, balans och rörlighet.
Svårighetsgrad:
Lätt att lära sig.
Längd: 45 minuter

BODYBALANCE

Bodybalance är en härlig mix som innefattar stretch, styrketräning och avspänning. Träning sker till lugn och harmonisk musik som alla känner igen. Bodybalance innehåller yogabaserade övningar men inkluderar även övningar från andra träningsformer. Du behöver ingen erfarenhet av yoga för att delta och få resultat av din träning. Bodybalance produceras av Les Mills international och är ett förkoreograferat program vilket gör det lätt för dig som deltagare att komma in i passets upplägg oavsett om du är nybörjare eller van deltagare. Programmet byts var tredje månad.

För dig som vill träna:
Styrka och rörlighet.

Svårighetsgrad:
Lugna och fokuserade rörelser.

Längd: 60,45 minuter

BODYBALANCE – BASIC

För dig som vill testa på den här formen av träning! Mer fokus på grundövningarna

Längd: 30 min

BODYPUMP

Styrketräning till musik med stång och vikter. En träningsform som garanterat utmanar dig till att ta i det lilla extra. Bodypump är enkelt att komma igång med, det är effektivt och ger snabba resultat. Under passet tränar du igenom hela kroppen.
Bodypump produceras av Les Mills international och är ett förkoreograferat program vilket gör det lätt för dig som deltagare att komma in i passets upplägg oavsett om du är nybörjare eller van deltagare. Programmet byts var tredje månad.

För dig som vill träna:
Styrka.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig och ger snabba resultat.

Längd: 60,45 minuter

BODYPUMP – BASIC

För dig som vill testa på den här formen av träning! Mer fokus på grundövningarna

Längd: 30 min

DANCESTEP

Dancestep är något mer avancerad än step och innehåller i större utsträckning influenser av dans.

För dig som vill träna:
Kondition och förbränning.

Svårighetsgrad:
För dig som tränat en del step tidigare.

Längd: 60 minuter

BÅL/RÖRLIGHET

Behöver du bli och förbli mer smidig. Rörlighetsträning bygger på att vi utför enkla dynamiska/funktionella rörelser, där fokus ligger på naturlig rörelse i kroppen som gör dig smidigare, stärker din bål och ökar din kroppskontroll.

För dig som vill träna: Rörlighet och bål

Svårighetsgrad: Lätt att lära sig.

Tid: 45min

BODYCOMBAT

Bodycombat  är ett pass med massor av kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig! Drivande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade av boxning, karate, kickboxning, muay thai och brasiliansk jiu jitsu ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare.

Bodycombat produceras av Les Mills international och är ett förkoreograferat program vilket gör det lätt för dig som deltagare att komma in i passets upplägg oavsett om du är nybörjare eller van deltagare. Programmet byts var tredje månad.

För dig som vill träna:
Kondition, uthållighet och utveckla koordination.

Svårighetsgrad:
Medel.

Längd:
60,45 minuter

PULSTRÄNING

Pulsträning består av övningar och rörelser för att förbättra din kondition och kroppskontroll. Här arbetar du i tidsbestämda intervaller och utefter dina egna förutsättningar. Varje intervall består av enkla och effektiva övningar eller rörelser och de ska upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny övning eller rörelse. En träningsform med mycket puls och massor av energi! Det ingår ingen specifik uppvärmning så vi rekommenderar att du kommer uppvärmd till passet

För dig som vill träna:
Kondition, snabbhet och funktionella rörelser med hög intensitet.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig.

Längd:
45 minuter

SH´BAM

Släpp loss allt du har i 45 minuter till grym musik där allt ifrån listettor till remixer av gamla klassiker och moderna latin beats får igång den riktiga dansaren i dig. Varje låt har sin egen fristående koreografi som är anpassad efter respektive musikstil. Passet innehåller en enkel uppvärmning där hela kroppen förbereds för 35 minuters okomplicerade men roliga danskombinationer till den sköna medryckande musiken. Du får ordentligt med utrymme att lära dig stegen så att du kan följa med i hög intensitet och få härlig konditionsträning.

Sh´bam produceras av Les Mills international och är ett förkoreograferat program vilket gör det lätt för dig som deltagare att komma in i passets upplägg oavsett om du är nybörjare eller van deltagare. Programmet byts var tredje månad.

För dig som vill träna:
Koordination och kondition.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig.

Längd: 45 minuter

SPINNING

Spinning är effektiv konditions- och förbränningsträning till pulserande och medryckande musik. Det räcker att du kliver upp på spinningcykeln så förstår du att det kommer gå undan! Träningen får dig garanterat att ge allt. Du bestämmer själv belastningen genom att under passet reglera motståndet på cykeln.

För dig som vill träna:
Kondition och förbränning.

Svårighetsgrad:
Du reglerar själv motståndet på cykeln och kan därför anpassa träningen till din egen nivå. Detta gör att du oavsett tidigare träningserfarenhet kan vara med.

Längd: 30, 45 eller 60 minuter

SPINNING – BASIC

För dig som vill testa på den här formen av träning!

Längd: 30 min

YOGAKURSER

Höstens yogakurser är Hathayoga och Yinyoga. Anmälan krävs och alla är välkomna. Kostnad 800kr för 8 gånger.

Yoga hjälper dig genom olika övningar på matta, att få en bättre kroppshållning, blodgenomströmning och öka syresättning i hela kroppen, vilket är bra för alla organ och gör dig smidigare. Du blir också starkare både mentalt och fysiskt. Genom yogan minskar stressen i kroppen och du får bättre kontakt med dina känslor, ett jämnare humör och bättre sömn.

För dig som vill träna:
Balans mellan kropp och själ, styrka och smidighet

Svårighetsgrad:
Yoga är ett livslångt åtagande som inte fokuserar på mål och resultat, utan snarare på att uppleva en resa mot inre frid och frihet. Du behöver inte vara en van yogautövare för att delta.

Längd: 75 min

BODYSTEP

Bodystep är ett enkelt, atletiskt och roligt intervallpass. Du använder en höj- och sänkbar stepbräda och tränar till motiverande musik som höjer din puls till max. Genom olika kroppsviktsövningar, viktplatta och funktionella övningar utmanar du dina muskler, förbättrar din kondition och smidighet.

Bodystep produceras av Les Mills international och är ett förkoreograferat program vilket gör det lätt för dig som deltagare att komma in i passets upplägg oavsett om du är nybörjare eller van deltagare. Programmet byts var tredje månad.

För dig som vill träna:
Kondition, styrka och koordination.

Svårighetsgrad:
Enkel att lära sig.

Längd: 45min.