SAMARBETEN

Christinas Andrum

Christinas Andrum – Christina Christoffersson

Stresshantering och återhämtning är träningsbart.
Christinas Andrum erbjuder ett koncept med fokus på medveten andning, avspänning och HRV-träning. Du får hjälp att hantera stress, prestera mer avspänt, få mer energi och skapa bättre återhämtning i vardagens utmaningar.Som medlem på Lindas träningscenter erhåller du 10%rabatt hos Christinas Andrum.
www.christinasandrum.se

Ulricehamns osteopati – Henrik Wassman

Henrik är utbildad på Skandinaviska Osteopathögskolan, Göteborg som är kopplad till University of Metropolia, Finland och leder efter 4 års studier (240hp) till en internationell Bachelor of Science in Osteopathy. En utbildning som ger fördjupad kunskap om kroppen i bla. biomedicin, idrottsmedicin samt om rörelseapparatens anatomi och fysiologi mm. Henrik har ett stort intresse för träning, skador och rehabilitering samt att kunna hjälpa andra människor med skador och diverse åkommor.

Susanne Petterson – Coach

ÄNTLIGEN! Vi kan nu med glädje och stolthet presentera vår nya samarbetspartner: Susanne Pettersson!🤩🙌🤩
Susanne är en mycket efterfrågad och hyllad föreläsare, mental rådgivare, författare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång.
Hon är för närvarande coach och mental rådgivare för Frölunda hockey👊
Susanne kommer att ha sitt rum bredvid Henrik Wassman och hon kommer bli en fantastisk tillgång till vår framtida verksamhet. Med hennes gedigna kunskap och erfarenhet kommer hon att bidra med något unikt till vårt fina Lassalyckan!
Vi är otroligt glada och stolta över vårt samarbete med Digordiesport 🙌🙌
Jenny och Magnus har tagit fram träningskläder i en kvalité utöver det vanliga! Vi har nu tränat i dem i en vecka och kan ärligt säga att det är de skönaste och bästa träningskläderna vi någonsin använt! Digordies produkter är miljövänliga och står för kvalité och hållbarhet. Detta gör att bakterier inte bildas när du svettas i dem och därför luktar de inte! Du behöver därför inte tvätta dem efter varje användning! Hur bra är inte det?!🤗 Kläderna finns att köpa på båda våra anläggningar och du som medlem hos oss har rabatt!