SAMARBETEN

Christinas Andrum

Christinas Andrum – Christina Christoffersson

Stresshantering och återhämtning är träningsbart.
Christinas Andrum erbjuder ett koncept med fokus på medveten andning, avspänning och HRV-träning. Du får hjälp att hantera stress, prestera mer avspänt, få mer energi och skapa bättre återhämtning i vardagens utmaningar.Som medlem på Lindas träningscenter erhåller du 10%rabatt hos Christinas Andrum.
www.christinasandrum.se

Ulricehamns osteopati – Henrik Wassman

Henrik är utbildad på Skandinaviska Osteopathögskolan, Göteborg som är kopplad till University of Metropolia, Finland och leder efter 4 års studier (240hp) till en internationell Bachelor of Science in Osteopathy. En utbildning som ger fördjupad kunskap om kroppen i bla. biomedicin, idrottsmedicin samt om rörelseapparatens anatomi och fysiologi mm. Henrik har ett stort intresse för träning, skador och rehabilitering samt att kunna hjälpa andra människor med skador och diverse åkommor.

Idrott och hälsa – Tony Fagerdahl

Tony Fagerdahl är en av Sveriges mest motiverande föreläsare, utbildad inom näringslära, träningslära och sälj. Han har 25 års erfarenhet av att jobba med livsstilsförändringar hos individen. Han har själv idrottat på elitnivå och därigenom sett kostens betydelse för att uppnå resultat.
KROPPSANALYS

Kroppsanalys utförs med högteknologisk BIVA-mätare som mäter din individuella kroppssammansättning av muskelmassa, fettprocent, vätskebalans, glykogenlager (energidepåer) samt din basala förbränning. Mätningen är viktig för att kunna optimera träning, näringsintag och återhämtning samt för ditt allra bästa välmående på lång sikt.