SAMARBETEN

Christinas Andrum

Christinas Andrum – Christina Christoffersson

Stresshantering och återhämtning är träningsbart.
Christinas Andrum erbjuder ett koncept med fokus på medveten andning, avspänning och HRV-träning. Du får hjälp att hantera stress, prestera mer avspänt, få mer energi och skapa bättre återhämtning i vardagens utmaningar.Som medlem på Lindas träningscenter erhåller du 10%rabatt hos Christinas Andrum.
www.christinasandrum.com

Ulricehamns osteopati – Henrik Wassman

Henrik är utbildad på Skandinaviska Osteopathögskolan, Göteborg som är kopplad till University of Metropolia, Finland och leder efter 4 års studier (240hp) till en internationell Bachelor of Science in Osteopathy. En utbildning som ger fördjupad kunskap om kroppen i bla. biomedicin, idrottsmedicin samt om rörelseapparatens anatomi och fysiologi mm. Henrik har ett stort intresse för träning, skador och rehabilitering samt att kunna hjälpa andra människor med skador och diverse åkommor.

Susanne Petterson – Coach

ÄNTLIGEN! Vi kan nu med glädje och stolthet presentera vår nya samarbetspartner: Susanne Pettersson!🤩🙌🤩
Susanne är en mycket efterfrågad och hyllad föreläsare, mental rådgivare, författare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång.
Hon är för närvarande coach och mental rådgivare för Frölunda hockey👊
Susanne kommer att ha sitt rum bredvid Henrik Wassman och hon kommer bli en fantastisk tillgång till vår framtida verksamhet. Med hennes gedigna kunskap och erfarenhet kommer hon att bidra med något unikt till vårt fina Lassalyckan!
Vi är otroligt glada och stolta över vårt samarbete med Divina sports Sweden🙌🙌
Divinas fantastiska träningskläder till dam och herr finns att köpa hos oss.
Ni hittar deras kläder på bland annat Zalando och hos oss som är den enda fysiska butiken som finns. Välkomna in!
Clinic of Helath
Christian Wassman, Näringsfysiolo/ Molekylär neurobiolog
I dagens samhälle har fokuset på hälsa och välmående ökat och därmed finns en växande medvetenhet och intresse för den individuella hälsan. Att försöka förebygga sjukdomar är en viktig del i arbetet för en hälsosammare befolkning, därför jobbar Clinic of Health för att ge människor möjligheten att få en bra och gedigen hälsoundersökning.
Jag erbjuder hjälp för alla vare sig man känner sig sjuk, orolig eller bara är allmänt intresserad av att undersöka sin hälsostatus. Att känna att man får ett bra bemötande och bli tagen på allvar vid oro för sin hälsa är av yttersta vikt för mig. Att vara orolig är en jobbig tillvaro att befinna sig i och dessutom kan det leda till onödiga sjukdomar.
Därför är det viktigt att söka hjälp vid behov men även att göra en regelbunden hälsoundersökning. En hälsoundersökning hos mig är att investera i en bättre framtid för dig själv genom att optimera dina värden och samtidigt undvika onödiga sjukdomar och lidande. Ta vara på ditt välmående både för din egen del och för dina nära och kära genom att kontrollera din hälsostatus idag!
www.clinicofhealth.se