FORTGJORT FUNKTIONELLTRÄNING

Vill du träna en aktivitet som har ”allt” då ska du välja FortGjort Funktionell Träning. Kondition, styrka, balans och rörlighet som ger dig en funktionell kropp och som du kan utnyttja i vardagen. En träningsaktivitet som ger dig komplett träning på 25 minuter.

FORTGJORT FAMILJEFYS

FamiljeFys – sätter fart på familjen Familjefys är en busrolig aktivitet för alla i familjen på endast 25 minuter. Glöm traditionella gymträning, här bjuds ni på ett kreativt och kul träningspass där hela kroppen och knoppen engageras på ett enkelt sätt. FamiljeFys bygger på lekfulla övningar där alla deltar på sina egna villkor. Fokus är på att ha kul tillsammans och peppa varandra, träningen får man på köpet. Familjefys sätter fart på familjen och ger dessutom mersmak.

Längd: 25 min

FORTGJORT STEPMIX

Visste du att träning upp och ner på en steplåda är väldigt effektivt och vansinnigt roligt? FortGjort Step Mix bjuder på enkel och följsam konditionsträning som ger bra flås. En dos av ”hjärngympa” kan förekomma då varannan låt är mer dansant och sätter en kul prägel på det hela. 25 minuter pulshöjande stepträning med touch av dansanta inslag!

För dig som vill träna:
Kondition.

Svårighetsgrad:
Enkel att lära sig.

Längd: 25 minuter

FORTGJORT RÖRLIGHET

Behöver du bli och förbli mer smidig, testa vår storfavorit ”Rörlighetsträning”. Var och varannan person är stel och har ont på vissa partier på kropp pga. av för mycket stillasittande och enformig rörelse. Rörlighetsträning bygger på att vi varvar dynamiska/ funktionella rörelseserier, där fokus ligger på naturlig rörelse i kroppen, med traditionella stretchövningar. Rörlighetsträning är en tacksamt att utöva, det går fort att uppnå resultat.

För dig som vill träna: Rörlighet

Svårighetsgrad: Lätt att lära sig.

Tid: 25min

FORTGJORT BÅL & BALANS

Bål & Balans fokuserar på att förbättra styrkan och stabiliteten i magen och ryggen. Här ges du fyra stycken positiva träningseffekter: Stabilitet, balans, rörlighet och styrka. Med effektiva och roliga övningar kommer du öka din bålstyrka, träna upp din kroppskontroll och utmana din balans. Detta sker till stor del i stående position och på så sätt kommer större delen av din kropp att aktiveras genom träningspasset.

För dig som vill träna:
Balans, styrka, rörlighet och stabilitet.

Svårighetsgrad:
Lugna och fokuserade rörelser.

Längd:
25 minuter

FORTGJORT MAGE&RYGG

En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. FortGjort Mage Rygg stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen. Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform. Alla övningar sker sittande eller liggande på en matta.

För dig som vill träna:
Styrka.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig.

Längd:
25 minuter

FORTGJORT PULS JYMPA

FortGjort Puls jympa är inspirerad av traditionell gympa. Du kan förvänta dig musik som ger energi och ett upplägg som är kreativt och roligt. Med FortGjort Pulsjympa ökar eller bibehåller du din kondition och du får även en högre förbränning i kroppen av de pulshöjande rörelserna och övningarna.

För dig som vill träna:
Kondition och förbränning.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig.

Längd:
25 minuter

FORTGJORT PULSTRÄNING

FortGjort Puls Träning består av övningar och rörelser för att förbättra eller bibehålla din kondition och syreupptagningsförmåga. Detta kommer också att medföra en ökad förbränning i din kropp. Här arbetar du i tidsbestämda intervaller och utefter egen hastighet i övningarna och egen nivå. Vissa intervaller är längre och andra är så korta som 20 sekunder. Varje intervall består av enkla och effektiva övningar eller rörelser och de ska upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny övning eller rörelse. En träningsform med mycket puls och massor av energi!

För dig som vill träna:
Kondition, förbränning och funktionell styrka med hög intensitet.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig.

Längd:
25 minuter

FORTGJORT STYRKA

Enkel träning för kroppens större muskler. Du använder din egen kropp som främsta redskap och du arbetar efter din egen förmåga. Ibland tar vi även hjälp av ett gummiband och en steplåda. Du kommer att känna dig härligt stark i hela kroppen efter FortGjort Styrka.

För dig som vill träna:
Styrka.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig.

Längd:
25 minuter

FORTGJORT YOGARYTM

Yoga Rytm – musiken och rytmen i centrum!
Aldrig hört talas om Yoga Rytm? Det kanske inte hör till vanligheterna men vi kan försäkra dig om att det är helt magiskt och oerhört befriande. FortGjort Yoga Rytm är en blandning av yoga inspirerade övningar och rörelse till musik. Flödet i de olika korta rörelse-serierna skapar en fantastisk känsla i både kropp och själ. Yoga Rytm måste upplevas, du kommer inte ångra dig!

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig.

Längd:
25 minuter

FORTGJORT BOXMIX

Vem kunde ana att det är så kul att skuggboxas och dessutom få en riktig genomkörare för konditionen och bra uthållighet? FortGjort Box Mix är träningspasset som ger mersmak och träningsvärk från topp till tå. En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. 25 minuter senare är du ordentligt svettig, mör och glad, men längtar redan till nästa gång – Box Mix ger mersmak!

För dig som vill träna:
Kondition och förbränning.

Svårighetsgrad:
Enkelt att lära sig.

Längd: 25 minuter