Något som vi tycker är viktigt och som vi vill förmedla är vår helhetssyn på hälsa. Hälsa för oss är att må bra, att träna för att slippa krämpor och mental stress som idag bara ökar på så många olika sätt. Vi behöver äta balanserat, motionera och återhämta oss. Vi behöver lära oss vad här och nu verkligen betyder. Vi behöver inte ha magrutor och deffade kroppar och att tankar på mat och träning styr våra liv (få undantag gäller t ex elitidrott där kroppens kapacitet och prestation ändå är prio ett). Kroppsfixering och ouppnåeliga ideal föder ohälsa! Ständiga bilder på rumpor, avklädda träningsbilder, före -och efterbilder och ett ständigt jagande efter att bli omtyckt och söka bekräftelse i hur man ser ut gör oss inte lyckliga i långa loppet. Vill vi lära våra barn att det viktigaste i livet är hur man ser ut? Kroppshetsen ökar samtidigt som övervikt, välfärdssjukdomar och psykisk ohälsa ökar i andra änden. Vart är vi på väg? Hur går det ihop? Att vi strävar efter ett ohållbart ideal med så lite underhudsfett som möjligt samtidigt som fler och fler är överviktiga och psykisk ohälsa ökar, framförallt hos unga måste få oss alla att tänka till. Att satsa på att ha balans i livet, leva och ha en sund syn på träning och hälsa är viktigt oss. Vi har båda varit elitidrottare i varsin idrott och vi är så glada för vad våra kroppars kapacitet har gett oss. Vi har också fött två barn vardera och tackar våra kroppar för allt de gett och fortfarande ger oss. Idag är vi motionärer som jobbar med träning och hälsa ur ett helhetsperspektiv. #lindastraningscenter #sundsynpåträning #varförmårvisådåligtnärvihardetsåbra #stopnuräckerdet