Äntligen är hösten snart här och vi byter ut glassiga soldagar mot nya roliga utmaningar. Var sak har sin charm!
I höst startar vi grupper med fokus på de tre viktiga delarna i livet: träning, kost och stresshantering! Här kommer lite mer detaljerad info: varje deltagare kommer att få inleda kursen med en individuell multiscan där vi sedan skräddarsyr ett upplägg utifrån deltagarnas behov. Vi kommer att lägga upp träning som passar varje individ, Christina möter varje deltagares behov av stresshantering (vilket de flesta av oss idag faktiskt behöver) och utifrån dina resultat på multiscan kommer Kim att vägleda dig inom kost och vad just du och din kropp behöver.

Vi startar två olika grupper; en för dig som vill starta på nytt och komma igång och en för dig som är mer träningsvan och vill utveckla dig ytterligare.

Mer info och anmälan till lisa@lindastraningscenter.se