Nu avslutar vi personalpresentationen med våra tre ord.
Ett av våra ledord när vi driver Lindas är att vi vill sprida en SUND SYN PÅ TRÄNING. En sund syn på träning enligt oss är att man tränar för att ha en sund, stark och funktionell kropp som bär oss genom vardagen och gör att vi orkar och klarar av att göra det vi vill göra. En sund syn på träning är också att ha träningen som en naturlig del av vardagen och att den ger oss en känsla av glädje och tillfredställelse. Träningen ska INTE ta över våra liv! Ett annat ord som är mycket viktigt för oss är KVALITÉ, dels när det gäller redskap men framför allt när det gäller kunskap. Vi lägger stor vikt vid att ha en välutbildad och kunnig personal som guidar er i er träning här hos oss. Vi strävar efter att ha en stadig personalgrupp där personalen vidareutvecklas, utbildas och besitter ny fräsch kunskap samt en hel del erfarenhet.
Vi har något för alla och hos oss är ALLA VÄLKOMNA!